| |

1.- YETİŞİR,
R. ve K. DOĞAN 1979. Kolza tohumu ve küspesinin yem değeri. Et ve Balık
Endüstrisi Dergisi Cilt 4, Sayı 19-20, Sayfa 9-13, 30-33. |
2.- YETİŞİR,
R. ve K. DOĞAN 1981. Farklı kalsiyum kaynaklarının yumurta tavuklarında
verim ve kaliteye etkisi. Yem Bülteni, Cilt 2, Sayı 9, Sayfa 56-70. |
3.- YETİŞİR,
R. 1983. Beyaz ve kahverengi yumurta üretimini etkileyen faktörler.
Teknik Tavukçuluk Dergisi, Sayı 43, Sayfa 35-36. |
4.- YETİŞİR,
R. 1983. A.T.A.E. Çalışmaları: Beyaz yumurtacı autosex çalışmaları.
Teknik Tavukçuluk Dergisi. Sayı 43, Sayfa 37. |
5.- YETİŞİR,
R. 1984. Kümes hayvanlarının beslenmesinde vitamin E. Teknik Tavukçuluk
Dergisi, Sayı 45, Sayfa 15-21. |
6.- YETİŞİR,
R. ve K. DOĞAN 1985. Tavuklar için sebze meyve artıklarından elde edilen
bazı yedek yemler. Yem Sanayi Dergisi, Sayı 48, Sayfa 16-26. |
7.-
YETİŞİR,
R. 1986. İnkübasyon işlemi ve günlük civciv kalitesi. Teknik Tavukçuluk
Dergisi, Sayı 51, Sayfa 3-8. |
8.- YETİŞİR,
R. 1989. Broyler ebeveyni horozlardan daha iyi yararlanmada erkek dişi
ayrı yemleme tekniği. Teknik Tavukçuluk Dergisi. Sayı 65, Sayfa 15-24. |
9.- YETİŞİR, R. 2007.
Yumurta Tavukçuluğu: Mevcut sorunlar ve çözüm önerileri. Konya
Ticaret Borsası Dergisi. Sayı 24, Sayfa 52-57, KONYA. |
10.- BAŞER, E. ve R.YETİŞİR, 2007
- Tritikale ve kanatlı yemlerinde kullanımı,
Hayvancılık Araştırma Dergisi, 17(1):19-24, Konya
|
11.- BAŞER, E. ve R. YETİŞİR, 2010. Farklı aydınlatma
programlarının etlik piliç performansı ve refahı üzerine etkisi, Hayvansal
Üretim Dergisi, 51(2):68-76.
|
|