ANA SAYFA YUKARI / UP OMIX-TR OMIX-ENG BAĞLANTILAR İLETİŞİM

Diğer Yayınlar

 

1.- YETİŞİR, R. ve K. DOĞAN 1979. Kolza tohumu ve küspesinin yem değeri. Et ve Balık Endüstrisi Dergisi Cilt 4, Sayı 19-20, Sayfa 9-13, 30-33.
2.- YETİŞİR, R. ve K. DOĞAN 1981. Farklı kalsiyum kaynaklarının yumurta tavuklarında verim ve kaliteye etkisi. Yem Bülteni, Cilt 2, Sayı 9, Sayfa 56-70.
3.- YETİŞİR, R. 1983. Beyaz ve kahverengi yumurta üretimini etkileyen faktörler. Teknik Tavukçuluk Dergisi, Sayı 43, Sayfa 35-36.
4.- YETİŞİR, R. 1983. A.T.A.E. Çalışmaları: Beyaz yumurtacı autosex çalışmaları. Teknik Tavukçuluk Dergisi. Sayı 43, Sayfa 37.
5.- YETİŞİR, R. 1984. Kümes hayvanlarının beslenmesinde vitamin E. Teknik Tavukçuluk Dergisi, Sayı 45, Sayfa 15-21.
6.- YETİŞİR, R. ve K. DOĞAN 1985. Tavuklar için sebze meyve artıklarından elde edilen bazı yedek yemler. Yem Sanayi Dergisi, Sayı 48, Sayfa 16-26.
7.- YETİŞİR, R. 1986. İnkübasyon işlemi ve günlük civciv kalitesi. Teknik Tavukçuluk Dergisi, Sayı 51, Sayfa 3-8.
8.- YETİŞİR, R. 1989. Broyler ebeveyni horozlardan daha iyi yararlanmada erkek dişi ayrı yemleme tekniği. Teknik Tavukçuluk Dergisi. Sayı 65, Sayfa 15-24.
9.- YETİŞİR, R. 2007. Yumurta Tavukçuluğu: Mevcut sorunlar ve çözüm önerileri. Konya Ticaret Borsası Dergisi. Sayı 24, Sayfa 52-57, KONYA.

10.- BAŞER, E. ve R.YETİŞİR, 2007 - Tritikale ve kanatlı yemlerinde kullanımı,   Hayvancılık Araştırma Dergisi,  17(1):19-24, Konya 

11.- BAŞER, E. ve R. YETİŞİR, 2010. Farklı aydınlatma programlarının etlik piliç performansı ve refahı üzerine etkisi, Hayvansal Üretim Dergisi, 51(2):68-76.

 

En Son Değiştirme: 18-12-2023 01:20:42